Επικοινωνία : time4fresh@yahoo.gr

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ερώτηση προς την Υφυπουργό Παιδείας κ. Χριστοφιλοπούλου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2012 και απάντηση από το γραφείο της

Αγαπητή κυρία Υφυπουργέ,
Ονομάζομαι Φώτης Παντόπουλος και είμαι επικοινωνιολόγος. Επικοινωνώ μαζί σας για θέμα που αφορά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2012 και απορρέει από το ΦΕΚ της 27/4/2012 που φέρει την υπογραφή σας. Με δεδομένο ότι η ισχύς του εν λόγω ΦΕΚ ορίζεται ότι αρχίζει από το σχολικό έτος 2011-2012, η ρύθμιση που αφορά τη Νεοελληνική Γλώσσα Γ.Π. Γ' Λυκείου αναφορικά με την αλλαγή της βαθμολόγησης από 40 σε 50 μόρια για την τρίτη άσκηση αιφνιδιάζει τους μαθητές καθώς νομοθετείται σε διάστημα λιγότερο από ένα μήνα από την εξέταση. Θα ήθελα επίσης να επισημάνω πως στα Λύκεια επικρατεί σύγχυση για το θέμα και τουλάχιστον μέχρι χθές 11/5/2012 δεν ήταν σε θέση να δώσουν στους μαθητές της Γ' Λυκείου σαφή απάντηση για την ισχύ του μέτρου καθώς δεν είχαν λάβει σχετική εγκύκλιο. Απαντήστε μου παρακαλώ εγκαίρως για το θέμα καθώς και για τη σκοπιμότητα αυτής της ενέργειας στο συγκεκριμένο χρόνο. Ευχαριστώ.

Φώτης Παντόπουλος
Strategic Communication
______________________

Από το αρμόδιο γραφείο του Υπουργείου Παιδείας μας απάντησαν πως η εν λόγω ρύθμιση δεν ισχύει για τις εξετάσεις 2012 και θα δοθεί στη δημοσιότητα σχετικό δελτίο τύπου. Ευχαριστούμε την κ. Χριστοφιλοπούλου και το πολιτικό της γραφείο, καθώς και το συνεργάτη της κ. Υφυπουργού κ. Μπαλίκο για την άμεση ανταπόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you !